160€
Ημερομηνία/Ώρα
02/11/2018
18:00 - 19:00
Τοποθεσία
Βρυσάκι

Τα σεμινάρια ρητορικής απευθύνονται σε ενήλικες που επιθυμούν να μεγαλώσουν, να καλλύνουν και να παράξουν λόγο άρτια δομημένο ώστε να είναι σε θέση να τον εκτεθούν είτε γραπτά είτε προφορικά μπροστά σε ένα ακροατήριο.

Στις πρώτες συναντήσεις οι μαθητές θα έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές της ρητορικής και μέσα από ασκήσεις καταιγισμού ιδεών και γνωριμίας θα μάθουν να αυτοπαρουσιάζονται.

Σε επόμενο στάδιο θα γνωρίσουν τα ρητορικά αγωνίσματα μαθαίνοντας πως να συνθέτουν μια πειστική ομιλία, πως να κάνουν εκφραστική ανάγνωση για να μπορούν στη συνέχεια να σταθούν σε έναν αγώνα επιχειρηματολογίας ή αλλιώς debate.

Ανάμεσα στις δεξιότητες που θα αποκτήσουν είναι η ικανότητα να κάνουν κτήμα τους τη δομή και τη συνοχή του λόγου τους αυτοσχεδιάζοντας πάνω στη σκηνή, γράφοντας και απομνημονεύοντας λόγους. Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων, οι συμμετέχοντες θα είναι ικανοί να παρουσιάσουν τις θέσεις τους μπροστά σε οποιοδήποτε ακροατήριο.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αφού αποφοίτησε από το τμήμα φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Ε.Κ.Π.Α. Ρητορική: θεωρία και πράξη.

Παράλληλα με τις σπουδές του έχει ασχοληθεί και συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο σε διάφορες θεατρικές ομάδες και το τραγούδι ως μέλος συγκροτήματος. Μιλάει 3 ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά με τις δυο πρώτες να βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο επάρκειας. Τον χαρακτηρίζει η πολύ καλή του ενέργεια και η θετική του αύρα. Έχει εμπειρία ως εμψυχωτής σε ρητορικούς ομίλους ενηλίκων αλλά και παιδιών και έχει παρακολουθήσει ανάλογα σεμινάρια.

Ταχύρρυθμος κύκλος διάρκειας 4 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών: 26 Οκτωβρίου 2018

Δεν υπάρχει Χάρτης
Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις παρακαλούμε μεταβείτε εδώ