10€
Ημερομηνία/Ώρα
12/04/2019
21:00 - 22:30
Τοποθεσία
Βρυσάκι
Κατηγορίες

“Συνάντηση με τις Τρεις Αδερφές”

 Θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο Οι Τρεις Αδερφές του Αντόν Τσέχωφ.

Παρασκευή 12 & 19 Απριλίου 2019 – 21:00

Ένα κλασικό τσεχωφικό κείμενο του 1900, μέσα σε ένα νεοκλασικό κτίριο που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, ξαναζωντανεύει μαζί με τους θεατές. Όλα συμβαίνουν εντός μίας συνάντησης στο παρόν!

Τρεις αδερφές αφηγούνται την ιστορία τους. Μια ιστορία κοινής μνήμης, εσωτερικής αλήθειας, προσωπικής οδύνης, πάθους, έρωτα, πολιτικής ενδοσκόπησης και φιλοσοφικής αναγωγής. Μια ιστορία του σήμερα. Για τον καθένα και την καθεμιά που θέλει να φύγει, που ονειρεύεται μια Μόσχα. Μια ιστορία τριών γυναικών που αγωνίζονται για τη χειραφετημένη τους δράση και σκέψη αλλά κάπου μελαγχολούν. Κάπου τις κεντρίζει η έλξη της απώλειας. Όλοι φεύγουν, λένε. Στρατιωτικοί, συγγενείς, εραστές, φίλοι. Οι αδερφές μένουν μόνες, αλλά θέλουν να ζήσουν. Το πρόταγμα για ζωή τις κινητοποιεί να αρχίσουν πάλι από την αρχή…!

Πόσο μπορεί η επιθυμία για ζωή να πυροδοτήσει την ανάγκη για αφήγηση, για αποκάλυψη, για φανέρωση κρυμμένων μυστικών και ανεκπλήρωτων πόθων;

Μια παράσταση που βασίζεται στον κειμενικό πυρήνα του τσεχωφικού έργου, αλλά ταυτόχρονα τον αναιρεί μέσω μιας μη γραμμικής εκτύλιξης της αφηγηματικής ροής των γεγονότων, υπό την οπτική της εσωτερικής φωνής κάθε ηρωίδας. Μια παράσταση που εκκινεί από το πρόταγμα Πρέπει να ζήσουμε

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία/Διασκευή: Σύκα Γεωργία

Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Δέρβου Κάτια

Δραματολογία/Μετάφραση: Σουλτάνης Κωνσταντίνος

Ηθοποιοί: Αμπουράντυ Γεωργία, Γκούντρα Άννα, Ευαγγέλου Άννυ

φιλική συμμετοχή: Γεωργόπουλος Στέφανος

Μουσικοί: Ευαγγέλου Άννυ (πιάνο) | Κώττης Ευάγγελος (τρομπέτα)

Βίντεο/τρέιλερ παράστασης: Μπερερής Γιάννης

Φωτογραφίες: Γρηγοριάδης Ιωάννης

Σχεδιασμός φωτισμών/κονσόλα: Τσιάτσης Θανάσης

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Λιούτσια Ιωάννα

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ

Η παράσταση πραγματοποιείται σε διάφορους χώρους του νεοκλασικού κτιρίου Βρυσάκι. Οι θεατές θα χρειαστεί να μετακινηθούν στο χώρο και να ακολουθήσουν τη ροή της δράσης σε αυτόν. Παρακαλούνται όσοι/ες θεατές έχουν δυσκολία στην κίνηση να το γνωστοποιήσουν έγκαιρα πριν από την έναρξη της παράστασης.

Περιορισμένος αριθμός θεατών ανά παράσταση

Διάρκεια παράστασης: 70-80 λεπτά

Ενιαίο εισιτήριο: 10 ευρώ

Επικοινωνία-κρατήσεις: 210 3210179 (καθημερινές 12:00-19:00)/info@vryssaki.gr


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.