5€
Ημερομηνία/Ώρα
12/07/2018
21:30 - 23:30
Τοποθεσία
Βρυσάκι
Κατηγορίες

Ο Citizen Jim συστήθηκε στο κοινό με το ‘Winners of Losers’ EP και τώρα επιστρέφει μαζί με την μπάντα, The Spicy Combos, με πικάντικο ύφος και όρεξη για πειραματισμό με τον

πρώτο τους δίσκο, ‘Trashotomy’. Μια funko rock rap εμπειρία του μυαλού σε οικολογικά και εναλλακτικά μονοπάτια ενάντια στην ‘trash – lobo – tomy’.

Ο Jim άρχησε να ηχογραφεί Ροκ κομμάτια μόνος του πριν 6 χρόνια. Ως one man band με άλλα λόγια. Πριν ένα χρόνο αποφάσισε να ηχογραφήσει με επαγγελματικό τρόπο μερικά από τα ντέμο που είχε φτιάξει στο στούντιο ¨Παράκτιο”, με τη στήριξη του μουσικού, ηχολύπτη και παραγωγού, Γιώργο Σιμάτο. Έτσι και φτίαχτηκε το “Winners of Losers”, ένα EP 5 κομματιών.

Ο Jim συνεχίζει να ξαναηχογραφεί και άλλα ντέμο του αλλά παράλληλα τζαμάρει εδώ και δύο χρόνια με τη μπάντα που τώρα ποια όνομαζεται, “The Spicy Combos”. Αυτή η κατάσταση γέννησε μερικά κομμάτια τα οποία σήμερα ανοίκουν σε αύτο το νέο δίσκο! Στη κιθάρα ο Σπύρος Γεωργαντάς, στο μπάσο ο Θοδωρής Σταυριανός και στα τύμπανα ο Χρήστος Βίγκος.

Τα κομμάτια με τη μπάντα έχουν Ελληνικό στίχo, ενώ τα ντέμο του Jim έχουν αγγλικό στίχο.

Links:

https://www.youtube.com/watch?v=mfpvx5CdUSc

https://www.youtube.com/watch?v=hn5_PsaTFDY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ZI84TeJAhLk


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.