5€
Ημερομηνία/Ώρα
25/02/2018
12:00 - 13:00
Τοποθεσία
Βρυσάκι
Κατηγορίες

Η ομάδα ΠΑΡΑΒΕΝΤΟ (Λίνα, Σουπάρνα & Ελένη) και η πολυπληθής κουκλοπαρέα μας (ο Φασουλής, ο μπαλονάς, ο ποπκορνατζής, η μάγισσα και άλλοι ήρωες..) σας προσκαλούμε με χαρά στην παράστασή μας «Οι περιπέτειες ενός σκουφιού» την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 12μμ στον πολύ όμορφο, φιλόξενο και γεμάτο έμπνευση χώρο του Βρυσακίου, στην Πλάκα.

«Το παιδί έχει γίνει από άπειρα. Το παιδί έχει άπειρες γλώσσες, άπειρους τρόπους να σκέφτεται, να παίζει, να εκπλήσσεται, να αγαπά, άπειρους κόσμους να ανακαλύψει, άπειρους κόσμους να ονειρευτεί» (Loris Malaguzzi).
Όσο για εμάς, χαιρόμαστε να παίζουμε κουκλοθέατρο για κάθε παιδί που λέει ότι «το άπειρο υπάρχει»…

Λίγα λόγια για το έργο: Στις μέρες μας συναντάμε όλο και λιγότερες γιαγιάδες που πλέκουν σκουφάκια για τα εγγονάκια τους. Η γιαγιά του Τήλη πλέκει γι’ αυτόν ένα σκουφάκι για τα γενέθλιά του. Και το παραμύθι μας αρχίζει να ξετυλίγεται…γιατί την ώρα που ένα σκουφί δωρίζεται… ένα άλλο σκουφί χάνεται… Πολλοί το αναζητούν, γιατί ένα από αυτά είναι αλλιώτικο από τα άλλα, είναι μαγικό… Στο ψάξιμο ρίχνονται μπαλονάδες, ποπκορνατζήδες, μάγισσες, ο Φασουλής και άλλοι ήρωες… Κι όλα συμβαίνουν σε ένα λούνα-παρκ, γιατί σε ένα λούνα-παρκ όλα μπορούν να συμβούν… Αλλά ας μην σας πούμε περισσότερα…

«Οι περιπέτειες ενός σκουφιού» απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων σχολικών τάξεων του δημοτικού. Υπόσχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, μέσα από την πλοκή, την αξία της φιλίας και της πίστης στον εαυτό μας και να τους φέρει πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του κουκλοθεάτρου.

Θα χαρούμε να σας δούμε κι εσάς στην παρέα μας και να μας στηρίξετε με την παρουσία σας. Για να ταξιδέψουμε μαζί με τον σκούφο στον μαγικό κόσμου του κουκλοθεάτρου!! Για να συνεχίσουμε να παίρνουμε χαρά, δίνοντας χαρά στα παιδιά και στα παιδιά που κρύβουμε μέσα μας.


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.