Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2017-2018

Αγαπητοί Κύριοι/Κύριες ,

Το «Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης και Δράσης», ένας διακαλλιτεχνικός χώρος στην καρδιά της Ιστορικής γειτονιάς της Πλάκας, θα πραγματοποιήσει μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018.
Μέσα από μια προβολή εικόνων, διαδραστικά παιχνίδια λέξεων, καλλιτεχνικά εργαστήρια και θεατρικά παιχνίδια, οι μαθητές θα αποκτήσουν ερεθίσματα/γνώσεις για την Ιστορία και την Τέχνη.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “Ταξίδι στην Ιστορία”, τα παιδιά θα παρατηρήσουν πώς στο Ιστορικό κέντρο της πόλης συνυπάρχουν αρμονικά η Αθήνα των Κλασικών χρόνων και της Σύγχρονης εποχής, ενώ μέσω ενός βιωματικού παιχνιδιού στο πρόγραμμα “Το Παλιό Σπίτι”, θα ενημερωθούν για τον τρόπο ζωής μια οικογένειας του 19ου αιώνα. Επίσης, με το εκπαιδευτικό μας “Ανακαλύπτω τη Μουσική”, οι μαθητές θα μπορέσουν να αντιληφθούν ότι καθετί που υπάρχει γύρω μας μπορεί να παράγει ρυθμό και ήχο, ενώ συμμετέχοντας στο “Παρατηρώ τη Διαφορετικότητα”, θα τους δοθεί η δυνατότητα να προβληματιστούν για το φαινόμενο του ρατσισμού.
Με το παρόν, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκπαιδευτική δράση του χώρου μας, έτσι ώστε να συμβάλετε μαζί μας στην ενίσχυση του βιωματικού ταξιδιού στην Ιστορία και την Τέχνη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον χώρο μας και εμείς θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης & Δράσης
Διεύθυνση: Βρυσακίου 17, Πλάκα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3210179
email: info@vryssaki.gr