5€
Ημερομηνία/Ώρα
19/10/2017
00:00
Τοποθεσία
Βρυσάκι
Κατηγορίες

Μια μουσική δημιουργός από το ‘Αμστερνταμ με μια μεγάλη αγάπη για τη μουσική!

Από την ηλικία των οκτώ ετών, πρόσθετε δικές της μελωδίες πάνω σε τραγούδια ηχογραφώντας τα έχοντας ένα παλιό μικρόφωνο, ένα ράδιο και ένα μαγνητόφωνο. Μετά την παρουσία της ως τραγουδίστρια και συνθέτης σε μουσικά συγκροτήματα οργανώνοντας και τραγουδώντας τα Jam-sessions (1994-2000), αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα σαν Danalyze. Αγαπάει ακόμα να προσθέτει μελωδίες σε όλα τα μουσικά κομμάτια που αγαπά καθώς και στα δικά της. Οι αρμονίες ρέουν μέσα από το μυαλό της καθώς πειραματίζεται και έχει ανάγκη για να τις εκφράζει.

Επιρροές: κλασσική μουσική, μέταλ, ποπ, ροκ, τζαζ, soul, πολλά τραγούδια της δεκαετίας των 60’s και many 70’s με αρμονικά στρώματα από καλλιτέχνες όπως Steve Miller Band, Crosby Stills Nash & Young, The Beatles, America, David Mc Williams, Jim Groce, Jeff Buckley and the more recent Smashing Pumpkins and Saybia.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου με τίτλο “Debut” το 2010, ακολούθησε μουσική περιοδεία σε:

2010: Ολλανδία, Βέλγιο και Ιρλανδία

2011-2013: Πορτογαλλία

2014: Oυγγαρία, Ρουμανία και Ισπανία

2015: Γερμανία, Ισπανία

2016: Δανία, ελληνικά νησία: Αμοργός, Κάτω Κουφονήσι

“Η μουσική είναι μια παγκόσμια γλώσσα που φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Αυτή η ενέργεια είναι τόσο ισχυρή ώστε να κάνει τους ανθρώπους να ερωτεύονται , τους πολέμους να τελειώνουν και να συμβαίνουν μαγικά πράγματα. Πού θα ήμασταν χωρίς τη μουσική;”

Danielle Cornelissen: Τραγούδι/μουσική


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.