5€
Ημερομηνία/Ώρα
09/07/2018
21:30 - 22:15
Τοποθεσία
Βρυσάκι

Η ομάδα σύγχρονου χορού CACTUS (2017) πειραματίζεται κινησιολογικά και μουσικά, διερευνώντας την «έκταση» της καλλιτεχνικής έκφρασης.

Ένα σύμπαν βίαιο, μελαγχολικό, τρυφερό ξεδιπλώνεται μέσα από μία σύντομη εξομολόγηση μικρών καθημερινών στιγμών που πολλές φορές παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Φοβίες, απολαύσεις, ανησυχίες και εσωτερικά βιώματα ζωντανεύουν μέσα από τις αδιάκοπες κινήσεις του σώματος, το οποίο αναζητά την επικοινωνία με το περιβάλλον. Αυτό το κολλάζ ανθρωπίνων εμπειριών εξελίσσεται από μια ομάδα χορευτριών που ενώ καλούνται να εκφραστούν ως μονάδα, την ίδια στιγμή επικοινωνούν ως σύνολο, δείχνοντας την αναγκαιότητα της ύπαρξής τους και τη σπουδαιότητα που έχει η πλήρωση της ενότητας-συνόλου.

Σε ένα νεοκλασικό σπίτι της Αθήνας, 8 χορεύτριες και 4 δράσεις θα εξελίσσονται παράλληλα στους χώρους της οικίας για περίπου 45’, δίνοντας τη δυνατότατα στους θεατές να παρακολουθήσουν ιστορίες που η μία αποτελεί συνέχεια της άλλης. Καθ’ όλη την διάρκεια της performance οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν μέσα στον χώρο και να έρθουν αντιμέτωποι με εικόνες που οα τους προκαλέσουν να ταξιδέψουν και να αναρωτηθούν.

4 παράλληλες χορευτικές δράσεις

Διάρκεια Performance: 45′

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Λαύκα Εύα, Παπαναγιώτου Ελπίδα

Ερμηνευτές: Δάφνη Δούλη, Εύα Ευαγγελινού, Μαρί Κασαπιάν, Φιλιππία Κοντογιαννακοπούλου, Καλλιόπη Κούρου, Σίσσυ Μαγκουρίτσα, Ζωή Μπογέα, Ελπίδα Παπαναγιώτου.


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.