6€
Ημερομηνία/Ώρα
10/03/2018
21:00 - 22:30
Τοποθεσία
Βρυσάκι
Κατηγορίες

Ο Ευάγγελος Σακλάρας παρουσιάζει το Espera Quartet. Πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές μέσα από το ρεπερτόριο της jazz, funk και rock αποδίδονται με λυρισμό, groove και ατμόσφαιρα για να μυήσουν τον ακροατή σε μια μεθυστική εμπειρία ενδοσκόπησης και σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό.

Το κουαρτέτο Espera πλαισιώνεται από τους:

Νίκη Κοκκόλη – άλτο σαξόφωνο
Αλέξανδρος Πουλιάσης – ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξανδρος Καραλιάς – ντραμς
Ευάγγελος Σακλάρας – ηλεκτρικό μπάσο

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

Ο Ευάγγελος Σακλάρας γεννήθηκε το 1990 στο χωριό Πήλι Ευβοίας. Σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε να εξερευνά την ηλεκτρική κιθάρα ως αυτοδίδακτος έως τα 19 όπου μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε μαθήματα. Το 2012 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημίας Αθηνών. Παράλληλα, η επαφή του με την ανερχόμενη jazz σκηνή της πόλης και την ολοένα και εξελισσόμενη τεχνική του ηλεκτρονικού μπάσου ως μέσο έκφρασης και σολιστικό όργανο του κέντρισε το ενδιαφέρον και στην ηλικία των 22 ξεκίνησε μαθήματα με το Γιώτη Κιουρτσόγλου. Έπειτα από δύο χρόνια διέκοψε το Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και ξεκίνησε να σπουδάζει κλασσικό κοντραμπάσο με τον Αναστάσιο Κάζαγλη και το Δεκέμβρη του 2017 μετά την επιτυχία του στις εισαγωγικές εξετάσεις του Guildhall School of Music & Drama του Λονδίνου ετοιμάζεται να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του εκεί.

Όλα αυτά αυτά τα χρόνια έχει διδαχθεί και συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς μουσικούς όπως ο Edicson Ruiz, Luis Cabrera, Colin Paris, Guthrie Govan, Λεωνίδας Καβάκος, Πέτρος Κλαμπάνης, Χάρης Λαμπράκης, Στάθης Άννινος και πολλοί άλλοι και έχει συμμετάσχει ή δημιουργήσει ποικιλόμορφα πρότζεκτ γύρω από τη μουσική.


Οι online κρατήσεις δεν είναι διαθέσιμες για αυτή την εκδήλωση.